De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 binnenkant

Nu de clubkampioenen Enkel en Mix van dit jaar bekend zijn en de rust bij LTC Keenenburg langzaam begint terug te keren, wordt het tijd de aandacht te gaan richten op het oudste en meest prestigieuze tennistoernooi ter wereld, Wimbledon!

De herenfinale van dit grand slam toernooi wordt dit jaar gespeeld op zondag 12 juli vanaf 15.00 uur. Wil je zelf een vleugje Wimbledon proeven, een gezellig balletje slaan en daarna met elkaar de finale van Wimbledon kijken, doe zondag 12 juli dan mee met het Wimbledon Toss Tournament van 10.30 uur tot 15.00 uur met aansluitend de Wimbledon finale.

logotosstournamentNatuurlijk wordt het toernooi volledig in stijl gespeeld. Gras op de banen wordt misschien wat lastig, maar de aardbeien, champagne en chocolade ontbreken zeker niet! Net als de dresscode die voor deze dag natuurlijk WIT is.

Aanmelden en registreren via de website (rechts in de kolom 'Komende activiteiten') je kan na aanklikken eronder zien wie er al mee doen.

Deelname kost 5 euro per persoon. We gaan tossen zoals we dat op de donderdagavond al gewend zijn, dus hoe meer mensen er zijn, hoe gezelliger.

 

See you all Sunday the 12th of July!

Namens de feestcommissie
Rien Waardenburg, Tineke van den Berg en John Langeslag 

 

 

Agenda

Er is geen volgende evenement

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.