De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 binnenkant

toernooi

 

We zijn er als LTC Keenenburg maar wat trots op. Voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging organiseren we een Open Senioren Dubbeltoernooi. Met man en macht wordt gewerkt aan een fantastische week en is het ook naast de tennisbaan meer dan de moeite waard om te zorgen dat je er bij bent! Zo kan je bijvoorbeeld ook iedere dag blijven eten om niets tee missen (dagmenu, 1-gang).
Tijdens de toernooi week is er de mogelijkheid om te pinnen in het clubgebouw.

 

Het eerste Oosthoek Open Dubbeltoernooi bij LTC Keenenburg is van 19 t/m 25 oktober.

Het voorweekend is 17 & 18 oktober. Zie voor ALLE wedstrijden de toernooi.nl website door HIER te klikken of via de toernooi knop rechts op deze website.
facebook

Op het tennispark van LTC KEENENBURG, Tiendweg 2, Schipluiden (routebeschrijving)
Categorieën: 5, 6, 7, 7 35+ en 8, in alle categorieën dames, heren en gemengd dubbel gespeeld. Zie ook de toernooi poster

 

Goede doel: de Zonnebloem

Tijdens het toernooi zetten we ons ook in om voor de Zonnebloem geld op te halen. U kunt hiervoor wat doneren in de spaarpot die in het clubhuis staat. Zaterdag 24 oktober komen meer dan 40 ouderen vanuit Akkerleven bij LTC Keenenburg op de koffie. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers kunnen zij de wedstrijden kijken en zijn ze er gezellig even uit. Aan het eind van de ochtend zullen we het opgehaalde bedrag van de week aan hen overhandigen.


Zaterdag 17 oktober 

Om 9:15 wordt het toernooi feestelijk geopend aangezien dit een historisch moment is. Het zou leuk zijn als iedereen erbij kan zijn.

 

Dinsdag 20 oktober

Etenwatdepotschafttegel‘Eten wat de pot schaft’

 Ronde 1: 17.30 uur
Ronde 2: 19.30 uur

Bij Keenenburg een bekende....Tennisje Dekje. Elke donderdag kan men zich normaal aanmelden en aanschuiven voor een heerlijk drie-gangen menu aan de lange tafel in het clubgebouw. Koks Hans en Hans toveren de ene na de andere sterrenmaaltijd op tafel.

Nu organiseren we voor de gelegenheid een speciale open toernooi editie voor maar €12,50 ; ‘Eten wat de pot schaft’. Met een 3-gangen menu geheel in het thema van de week, Oost, west, thuis best. Eet smakelijk!

Per ronde kunnen zich maximaal 40 personen aanmelden. Wees er dus snel bij. Voor aanmelden klik hier.

 

Donderdag 22 oktober

alsdekatvanhuisistegelFeestavond 'Als de kat van huis is…’
Tijd: 20.00 – 01.00 uur

…dansen de muizen op tafel. Dit oud Hollands gezegde doen we vanavond eer aan. We trappen de eerste van twee feestavonden af met medewerking van de enige echte Zingende Slager uit Scheveningen en DJ Pascal. 

 

 

 

 

Vrijdag 23 oktober

voetjesvandevloertegelFeestavond ‘Voetjes van de vloer’
Tijd: 20.00 – 02.00 uur

De dansschoenen kunnen uit de kast. Vanavond gaan de voetjes van de vloer. Tijdens het afgelopen Zomerfeest in Schipluiden hebben zij de week afgetrapt met een spetterend optreden tijdens de opening op de eerste zaterdag. Een naam hadden zij nog niet, dus hebben we er één voor ze bedacht. Vanavond gaat er gedanst worden op de klanken van de ‘Als je maar happy band’!

 

 

 onze toernooi sponsoren :

oosthoek

banner itennis standaard  holtkamp

 kleinwestland  langelaan

 

Agenda

Er is geen volgende evenement

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.