De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 binnenkant

Op woensdag 11 mei a.s. organiseren wij het zogenaamde nieuwkomerstoernooi. De naam zegt het al, een toernooi dat wordt gehouden voor nieuwe leden vanaf vorig jaar mei of leden die al wat eerder lid zijn geworden maar door omstandigheden vorig jaar niet konden meedoen. Maar ook wanneer je bv weer opnieuw lid bent geworden en nog niet zoveel mensen kent op de vereniging, is dit een mooie gelegenheid. Schroom ook dan niet om je op te geven.

Een mooie gelegenheid om kennis te maken met elkaar en wellicht vind je een tennismaatje om met elkaar de rackets een keer te kunnen kruisen. Het toernooi wordt gehouden van 19.00 tot 21.00 uur en na afloop staat er een hapje en een drankje voor jullie klaar ! Interesse ? Meld je dan aan via deze website door rechts op de activiteit te klikken.

Graag horen we voor 8 mei a.s. of je meedoet.

Let op: dit betekent dat er op woensdag 11 mei van 19.00 tot 21.00 uur geen banen beschikbaar zijn voor vrijspelen (afhankelijk van het aantal deelnemers)

 

 

Agenda

Er is geen volgende evenement

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.