Zonnepanelen LTC Keenenburg

Met dit formulier schrijft u zich als lid van LTC Keenenburg. Vul alle verplichte (*) velden in en verzend het formulier. Onderaan het formulier kunt u aangeven of u de betaling van de jaarlijkse contributie automatisch wil laten afschrijven van uw rekening. Mail bij het invulvakje Pasfoto een recente pasfoto mee. LTC Keenenburg heeft een privacyverklaring. Deze kunt u op de website lezen. Bij het inzenden van het formulier gaat u akkoord met deze privacyverklaring.

Voorletter(s)
Roepnaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Postcode
Woonplaats
Minderjarig: Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.
min.20 max.2000 kb
IBAN nummer
t.n.v
Hierbij machtig ik LTC Keenenburg om de door mij jaarlijks verschuldigde contributie te incasseren middels automatische incasso van bovenstaand banknummer.
Bij aanname als lid van LTC Keenenburg, de door de vereniging gegeven richtlijnen, welke weergegeven in het huishoudelijke reglement, privacyverklaring en de statuten, te respecteren en strikt na te leven?
Tik de anti-spam code over