De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 binnenkant

REAAL STRAATTENNIS ZET SCHIPLUIDEN AAN HET TENNISSEN! Image

Op vrijdag 3 juli van 15.30 tot 18.30 uur komt het REAAL Straattennis naar Schipluiden. De befaamde tenniscontainer met speelmuur, verschillende tennisveldjes en het freestyle court staan dan aan de Burgemeester Musketiersingel (Tussen de rooms-katholieke kerk en de Jozefschool) uitgestald. LTC Keenenburg uit Schipluiden nodigt jong en oud uit om te komen kijken. Kinderen van 5 tot 12 jaar kunnen gratis meedoen met het REAAL Straattennis!

Maak kennis met tennis
Met Straattennis maken we geen jacht op de nieuwe nummer 1 van de wereld. Het is wél een kennismaking met de tennissport! Tijdens het REAAL Straattennis evenement zijn kinderen op een speelse manier met tennis bezig. Een professioneel straattennisteam en een aantal uitstekende spelers van LTC Keenenburghelp en hen hierbij. Het straattennisteam heeft zelf minirackets en tennisballen beschikbaar voor alle kinderen die een balletje willen slaan. Meedoen is gratis, heel gemakkelijk en bovendien enorm gezellig! En er zijn ook nog leuke prijzen te winnen.

Wat kun je doen?
De basisbeginselen van het tennis leren de kinderen al snel op de uitgezette tennisveldjes. Maar er is meer! De begeleiders leren de kinderen binnen mum van tijd allerlei leuke trucjes met bal en tennisracket. Uiteraard geven ze ook even een showtje weg van stoere freestyle tennis bewegingen. Tegen de tenniscontainer kan naar hartenlust een balletje geslagen worden. Door middel van het beroemde roulatiespel strijden twee groepen aan weerszijden om de eer.

Waarom REAAL Straattennis?
Straattennis is een mooie manier voor jonge kinderen om kennis te maken met de tennissport. REAAL Verzekeringen is als hoofdsponsor van het Nederlandse tennis nauw betrokken bij de KNLTB en de aangesloten tennisverenigingen zoals LTC Keenenburg uit Schipluiden. Als hoofdsponsor van het tennis draagt REAAL op deze manier een steentje bij aan de ontwikkeling van de tennissport in de volle breedte. Hoe meer kinderen er in aanraking komen met tennis, hoe beter het is voor de sport. Voor de tennisverenigingen is dit een mooie gelegenheid om nieuwe leden te werven.

Kijk voor meer informatie over REAAL Straattennis op www.iktennisopstraat.nl

Image

 

Agenda

Er is geen volgende evenement

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.