De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 binnenkant

Tennis midden in Schipluiden

3 juli werden de tennisbanen verplaatst naar het centrum van Schipluiden. Op Schipluiden’s feestterrein maakten meer dan 30 kinderen kennis met tennis. De befaamde tenniscontainer met speelmuur, verschillende tennisveldjes en het freestyle court waren uitgestald.

Tijdens het REAAL Straattennis evenement waren onze jeugdige talenten op een speelse manier met tennis bezig. Zij leerden de basisbeginselen van het tennis op de uitgezette tennisveldjes. Maar er was meer! De begeleiders leerden de kinderen binnen mum van tijd allerlei leuke trucjes met bal en tennisracket. Uiteraard gaven ze ook even een showtje weg van stoere freestyle tennis bewegingen. De beste Freestyle tennissers waren Rick van der Tuin en Thijs van Vondelen.
Tegen de tenniscontainer kon naar hartenlust een balletje geslagen worden. Iedereen die het AA-tje met de bal raakte mocht hem hebben.

Alle kinderen kregen een stoer T-shirt. En ze gingen naar huis met een gratis tennisles (20 augustus) op het tennispark van LTC Keenenburg.

Op deze website staan leuke foto’s. Klik het fotoalbum open en kijk of je jezelf ook ziet
Image

 

 

 

 

Agenda

Er is geen volgende evenement

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.