De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 binnenkant

kidstennis1Op woensdagmiddag tussen 13u00 en 16u00 voor de allerkleinsten (4-8 jaar) die kennis willen maken met tennis. Vijftien trainingen, voor een laagdrempelig tarief, waarbij kinderen met veel plezier kennis kunnen maken met tennis én belangrijke sociale en motorische basisvaardigheden kunnen ontwikkelen. Aan het einde van de cursus krijgen de kids een balvaardigheidsdiploma. Uw kind hoeft voor de eerste kennismakingscursus Tennis for Kids nog geen lid te zijn van de de vereniging. Start begin april.

Kosten: slechts 75 euro per deelnemer.
Lessen gaan begin april van start.
De kinderen kunnen een racket lenen van de tennisschool. Eventueel is een andere dag (ipv woensdagmiddag) ook een optie bij voldoende aanmeldingen. Aanmelden kan via www.entennisacademy.nl/ltckeenenburg/trainingen 

Groeten
Yoran

 

 

Agenda

Er is geen volgende evenement

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.