De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

club enkel mix 2019 banner

Informatie voor onze nieuwe leden

Hartelijk welkom nieuwe leden

welkom

Om te kunnen tennissen (volgens het Park en Baan Reglement) dient men in het bezit te zijn van een officiële K.N.L.T.B. ledenpas.  Na het invullen van het digitale aanmeldformulier (zie pagina Lid worden ). krijg je van de penningmeester een factuur en van de ledenadministrateur krijg je het verzoek om een pasfoto in te leveren (evt. digitaal) voor het KNLTB pasje. Als er betaald is kun je met de KNLTB-pas een baan afhangen. Kinderen tot en met 8 jaar krijgen nog geen KNLTB pas.

Wanneer we een nieuw lid mogen verwelkomen bij LTC Keenenburg wordt er ook zo snel mogelijk een KNLTB pas aangevraagd. Echter laten de pasjes nog redelijk lang op zich wachten, terwijl de nieuwe leden natuurlijk direct de baan op willen. Daarom werken we met tijdelijke pasjes, zodat je wel kunt afhangen als lid en onze mooie banen kunt proberen. Wanneer dan de persoonlijke pas binnen is wordt de tijdelijke pas weer ingeruild en krijgt men zijn/haar persoonlijke pasje.

Bardienst: ieder lid dient bardienst(en) te draaien tenzij er (voldoende) andere taken worden vervuld binnen de vereniging. Als een lid halverwege het seizoen lid wordt is de bardienst moeilijk in te passen (omdat alles dan al ingevuld is), dus een nieuw lid heeft het eerste jaar geen bardienst.

In het clubhuis hangt een 'touchscreen' en een kaartlezer. Met behulp van je ledenpas kun je daarop banen afhangen. Het ‘touchscreen’ scherm bedien je door met je vinger op het scherm te tippen. Wanneer je de aanwijzingen op het scherm volgt, wijst het zich voor zich. Zie voor uitgebreide informatie het hoofdstuk Digitaal afhangbord.

Tijdens toernooien heb je geen pas nodig. Met tossen wel, hier kan en mag iedereen aan meedoen, hoef je niemand te bellen en leer je snel andere leden kennen. Alle pasjes worden voor senioren iedere donderdag avond van 20:00 uur tot 23:00 uur geschud en ingedeeld voor gezellige partijen van steeds 30 minuten. Natuurlijk wordt er na afloop ook nog gezellig een drankje gedaan. Er is zo toch geen reden meer te bedenken om niet gezellig mee te komen doen? Tot donderdag!

Wil je competitie spelen, neem dan contact op met de Vereniging Competitie Leider. Om de tennistechniek toch enigszins onder de knie te krijgen, is het aan te bevelen tennislessen bij één van onze gediplomeerde trainers van &Tennis Academy te nemen.

Je ziet het, informatie genoeg. Neem gerust een kijkje op de overige gedeelten van onze website. Voor de jeugd is er een apart keuze menu.
Bij aanmelding wordt je emailadres gebruikt voor het ontvangen van de nieuwsbrieven, je krijgt hiervan vanzelf bericht. Alle informatie wordt namelijk via email verstuurd en op de website geplaatst.

Wij hopen dat de nieuwe leden door het lezen van deze informatie zich snel thuis zullen voelen bij onze vereniging en dat diegenen die zich eerst willen oriënteren na lezing zeggen: "Wij willen graag lid worden van deze tennisclub".

Mochten er tijdens het lezen vragen bij u opkomen, schroomt u niet een van de bestuursleden te bellen, zij leggen u graag een en ander nader uit.

Bestuur en ledenadministratie LTC Keenenburg

Veel tennis plezier

smilebal

Agenda

Prinsessen toernooi
17-sept-2019 09:00
Wijnproeverij
28-sept-2019 20:00
Open dubbel senioren toernooi
19-okt-2019 00:00
Pub Quiz 2019
15-nov-2019 19:30
LTC-gala-kerstdiner
17-dec-2019 18:30

opentoernooi button

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Banner Side
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

Privacyverklaring

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

Copyright © 2019. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.