binnenkant

afhangen2018 1Vanaf vandaag kun je bij LTC Keenenburg eenvoudig en snel afhangen door middel van het nieuwe KNLTB Afhangbord in het clubhuis. Het nieuwe scherm is groter en het Afhangbord is in een gloednieuw jasje gestopt. Hij is efficiënt in gebruik.

Inloggen gebeurt nog steeds met je vertrouwde ledenpas. Je kunt binnen 20 seconden een baan afhangen. Wil je zien hoe eenvoudig het is? Bekijk dan het Filmpje afhangen.
Het nieuwe Afhangbord is volledig geïntegreerd met de KNLTB ClubApp.

Kom gauw langs om het vernieuwde KNLTB Afhangbord uit te proberen en een lekker potje te spelen. Tot snel!

PS:
De bardienstplanner die tot nu toe een onderdeel van het afhangbord was, zal hiermee ook veranderen en op een andere manier zoals je gewend was gebruikt gaan worden. Meer hierover zal binnenkort volgen.

Walter.

Schippop