De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

opentourheader2018

Een nieuwe manier van afhangen: Het digitale afhangbord.

In het clubhuis hangt een ‘touchscreen’ en een kaartlezer eraan. Met behulp van je eigen KNLTB ledenpas kun je daarop banen afhangen. Het ‘touchscreen’ scherm bedien je door met je vinger op het scherm te tippen. Wanneer je de aanwijzingen op het scherm volgt, wijst het zich voor zich.  

De basis van het systeem vormt de ledenlijst van de KNLTB en een internetverbinding. De ledenpas met foto wordt op het scherm weergegeven bij je reservering. Je kan zelf je foto vervangen via de KNLTB club APP

Introducés

-A-Indien er barbezetting is kan je met je eigen (geldige) KNLTB pas bij het barpersoneel je introducé aanmelden. Jullie namen worden genoteerd op de introduceerlijst waarna het barpersoneel met de speciale introducé-pas de baan voor je partner afhangt.

Tijden

Het digitale afhangbord is iedere dag te gebruiken tussen 9:00 uur en 23:00 uur (afhankelijk van jeugd-, dag-, senior-lidmaatschap)
Er kan afgehangen worden voor 2, 3 of 4 personen. De speelduur is niet gewijzigd, dus 30 minuten of 45 minuten.

Voor wat hoort wat

Om de kosten laag te houden, zijn we verplicht om reclame op het touchscreen toe te staan.

Enkele belangrijke tips

  1. Je kunt alleen afhangen met je eigen pasje. Ben je die vergeten, dan zijn er geen reserve pasjes. Controleer dus altijd even voor je naar de club gaat of je je pasje van het huidige jaar bij je hebt.
  2. Je kunt pas afhangen in het systeem als je gerechtigd bent tot spelen. Je hebt dus je contributie betaald en je hebt de beschikking over je KNLTB ledenpas van dit jaar. Is dat niet het geval, neem dan eerst contact op met de ledenadministratie want als je niet betaald hebt, is je pas geblokkeerd en krijg je de blokkeer-reden op het scherm te zien, en kan je dus niet spelen!
  3. Doet je pasje het niet dan kan het zijn dat de magneetstrook bevuild is. Maak dit dan met je adem een beetje vochtig en haal het zachtjes langs je kleding. Let op dat je het niet beschadigd. Houd het pasje ook weg van magnetische velden net als je bankpasje. Probeer ook altijd even een pasje van een ander om te kijken of die het wel doet.
  4. Heb je toch problemen, vraag dan even hulp aan een ander lid op het park. Blijven de problemen zich voordoen, neem dan contact op met de beheerder van het afhangbord op de vereniging.


Veel plezier,

Walter van der Sloot
Beheerder website en digitaal afhangbord

 

 

 

 

 

Agenda

Clubkampioenschap Enkel/Mix
17-juni-2019 00:00
Klusdag
29-juni-2019 09:00
Meadow festival
13-juli-2019 00:00
Clubkampioenschap Dubbel
26-aug-2019 00:00

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
Banner Side
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

Privacyverklaring

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

Copyright © 2019. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.