De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 binnenkant

RieuwertHelaas heeft de tennisschool afscheid moeten nemen van Raoul als trainer bij LTC Keenenburg. Na een periode van gesprekken met een aantal trainers, kunnen we jullie een nieuwe trainer voorstellen die het trainersteam bij LTC Keenenburg komt versterken.

Rieuwert den Boer (22) zal vanaf volgende week de lessen verzorgen op donderdag en vormt daarmee samen met Karel en Yoran het trainersteam. Rieuwert introduceert zichzelf graag even aan jullie. 

 

Ik ben Rieuwert den Boer (22 jaar) en ik ben blij dat ik het trainersteam van &Tennis Academy kom versterken. Ik ga de aankomende zomerperiode lessen verzorgen op de donderdag en zal regelmatig aanwezig zijn bij activiteiten en evenementen. Ik tennis al jaren fanatiek en speel competitie bij Leimonias in Den Haag. Zelf heb ik speelsterkte 3 en ben erg competitief ingesteld. Na mijn middelbare schooltijd heb ik besloten om mijn tennisleraar A licentie te halen, omdat tennis een passie is van mij. Ik vind het leuk om mijn kennis van tennis over te brengen aan anderen. Naast het geven van tennislessen op Keenenburg en bij Leimonias, studeer ik ook psychologie aan de Universiteit van Leiden. De aankomende tijd hoop ik mijn enthousiasme over te kunnen brengen en mensen een leuke tijd te laten beleven.

 

Yoran Verschoor

 

 

Agenda

Er is geen volgende evenement

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.