De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 binnenkant

vrijdag
De voorjaarscompetitie gaat van start. Met name de vrijdagavond wordt een drukke avond met twee competitieteams die thuis spelen en leden die vrij spelen op die avond. Om er voor te zorgen dat er op deze avond voor iedereen voldoende gelegenheid is te spelen gelden de volgende regels voor de duur van de competitie:

 

  • Om 19.00 uur starten de twee competitieteams direct op 4 banen. Er zijn dan geen banen beschikbaar voor vrijspelen
  • Na deze vier wedstrijden hebben de twee competitieteams nog de beschikking over baan 1 en 2
  • Baan 3 en 4 zijn, zodra de wedstrijden op baan 3 en 4 afgelopen zijn, en uiterlijk vanaf 21.00 uur, beschikbaar voor vrijspelen. 
De competitieteams van de vrijdagavond spelen 'compact'. Dit betekent bij jeuce, winnend punt en ipv een derde set, wordt een super-tiebreak gespeeld. Dit zorgt er voor dat de wedstrijden minder lang duren en dat de teams sneller klaar zijn.

Het bestuur gaat er vanuit op deze manier een goede balans te bieden aan zowel de leden die graag op vrijdagavond competitie willen spelen, als de leden die op vrijdagavond willen vrij spelen. Wij rekenen dan ook op ieders medewerking en begrip.
Zoals besproken tijdens de ALV wordt het verloop van de voorjaarscompetitie voor het begin van de najaarscompetitie geëvalueerd.

 

Het bestuur.

 

Agenda

Er is geen volgende evenement

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.