De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 binnenkant

bobdebouwer

Achter de schermen van onze vereniging gebeurt veel, heel veel. Zo is er ook een groepje aan het overleggen in een WhatsApp groep die “de tennisklus” heet. In dit geval een aantal leden die technische zaken, baanonderhoud zaken, “groene” zaken, ”verf” zaken, en ICT-zaken proberen te stroomlijnen in een onderhoudsplan

NL doet is altijd een prima uitvoering dag, waar veel handen “licht”werk maken. Maar dat is 1 x per jaar en door het jaar heen blijven toch wel wat klussen liggen, of komen er nieuwe bij.

“de Tennisklus” heeft bedacht dat het misschien een goed idee en uitvoerbaar plan is om periodiek een klusavond in te plannen met vooraf zichtbare klussen, waar alle leden dan op af kunnen komen voor 1 of 2 of 3 uurtjes. We dachten aan de eerste woensdag van elke maand zodat iedereen dat makkelijk kan onthouden.

Daad bij het woord: Woensdag 7 juni (altijd vanaf 19uur) eerste klusavond bij LTC. Kleine klussen in het clubhuis, groenvoorziening, enz.). We zullen kijken hoe het beste voor iedereen de klussen duidelijk kunnen maken op de website of in het clubhuis.

Dús: Iedere 1ste  woensdag vd maand 19uur Klussen bij de tennis! Voor dames en heren

 

 

Agenda

Er is geen volgende evenement

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.