De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 binnenkant

tennisbal uitroeptekenGezondheid en vitaliteit zijn actuele thema’s in de maatschappij. &Tennis Academy zet met de nieuwe cursus ‘Tennis Fit’ in op deze thema’s. Hoe leuk is het om gezelligheid met lichaamsbeweging te combineren óp de tennisbaan.

&Tennis Academy biedt Tennis Fit aan voor leden in de leeftijdscategorie 45+ en de cursus is een aanvulling op het reguliere lesaanbod.

Tennis Fit is een cursus voor tennisliefhebbers die hun gezondheid belangrijk vinden en graag fit willen blijven of fitter willen worden. De Tennis Fit cursus wordt verzorgd door een ervaren trainer. Tijdens deze training ligt de nadruk op lichaamsbeweging en (tactische) spelverbetering. Je doet vooraf eerst een gezamenlijke warmingup en na afloop drink je gezellig een drankje met elkaar. Daarnaast wordt er tijdens de cursus ook aandacht besteed aan het voorkomen van (tennis)blessures (Expert Meeting) en is er een wedstrijdtraining (Wedstrijd Toss).

De cursus wordt gegeven op zondagochtend van 10u30-11u30 en start op 10 september 2017. Het programma ziet er als volgt uit.

  • Zondag 10, 17, 24 september: training Tennis Fit
  • Zondag 1 oktober: Expert meeting ‘blessurepreventie’
  • Zondag 8 oktober: training Tennis Fit
  • Zondag 15 oktober: Wedstrijd Toss
De kosten voor de Tennis Fit cursus bedragen €50,- per deelnemer. Het minimum aantal deelnemers is 6. Bij voldoende animo kunnen er twee groepen worden gevormd. Wil je een losse training meedoen? Dan betaal je €10,00 per keer per deelnemer.

Inschrijven kan op DEZE WEBSITE 
Aanmelden kan tot 1 september.

 

Groeten

Yoran

 

 

 

Agenda

Er is geen volgende evenement

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.