open2018

LTC Keenenburg vrijwilligers klaren de klussen met NL DOET op ZATERDAG 10 MAARTnldoet

Ook dit jaar doen we als vereniging weer mee met de nationale NL Doet actie van het Oranjefonds. Onder het motto ‘Tennisklaar voor het nieuwe jaar’ is onze vereniging als klusaanbieder aangemeld op de website van NL Doet.

Natuurlijk hopen we dat zoveel mogelijk leden deze dag de handen uit de mouwen steekt.
Zie de website van NL Doet voor meer informatie en meld je aan!

Omschrijving

we gaan aan de slag met perken schoffelen, terras stoelen, ramen en clubhuis klaar maken voor het nieuwe seizoen.

Resultaat

Na een winterstop wordt het terrein en clubhuis grondig onder handen genomen om weer tennisklaar te zijn voor het nieuwe seizoen.

Kom ook een handje meehelpen, ook al kan je maar een uurtje

INSCHRIJVEN:   https://www.nldoet.nl/klus/37849  of in het clubhuis van LTC Keenenburg

nldoet2015 2

20-okt-2018 00:00