opentoernooi2018

entennisDe inschrijving voor tennislessen in de zomerperiode van 2018 bij LTC Keenenburg is geopend! De lessen starten begin april.

Wil je trainen met een hoge intensiteit? Wil je iets bijleren over techniek? Wil je je dubbel speltactiek verbeteren? Wil je gezellig en actief bezig zijn met je tennisvrienden? Het is allemaal mogelijk. Wij gaan graag met je aan de slag, want tennis is onze passie.

Schrijf je nu in voor een leuke en leerzame cursus via deze link: http://www.entennisacademy.nl/ltckeenenburg/trainingen

Je kan je als groepje aanmelden, maar je kan je ook als individu aanmelden. Wij gaan onze uiterste best doen om zo veel mogelijk aan jullie wensen te voldoen.

Alle lespakketten, prijzen en lesvoorwaarden zijn te vinden op de website. Stel gerust een vraag via email of via 0623713937

Wij hopen jullie in april te zien op de tennisbaan!

Yoran

LTC-gala-kerstdiner