De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 open2018

Zoals sommigen van jullie al weten hebben Karel en Rieuwert besloten om per oktober en na het afronden van hun huidige cursussen, te stoppen met lesgeven bij LTC Keenenburg. Karel gaat een opleiding volgen en wil meer tijd besteden aan zijn gezin. Rieuwert kan het lesgeven niet meer combineren met zijn studie. Zowel Karel en Rieuwert als de tennisschool vinden het erg jammer, maar wij hebben begrip voor hun besluit.
De afgelopen periode zijn wij druk geweest met het zoeken naar geschikte vervangers, en met succes. Vanaf volgende week zullen Egi en Daniek het trainersteam van &Tennis Academy gaan versterken. Beide trainers zijn erg enthousiast om te gaan starten en kijken er naar uit om jullie op de baan te ontmoeten. Hieronder stellen ze zich alvast kort aan jullie voor. 

Daniek

 

 

Daniek Schuurman 

Hoi allemaal, mijn naam is Daniek en ik ben 20 jaar oud.

Ik beschik over mijn KNLTB trainerslicentie en heb onder meer de applicatie Tenniskids. Enige tijd geleden heb ik mijn eigen bedrijfje opgericht en ik wil fulltime tennisles geven. Ik tennis zelf al 17 jaar met heel veel plezier en wil graag dit plezier over brengen naar jullie.

Zelf ben ik momenteel categorie 4-speelster. Ik heb de ambitie om door te groeien naar categorie 2. Ik hoop dat we samen een leuke tijd tegemoet gaan en dat jullie er net zo veel zin in hebben als ik.

 

 

 

 

 

 

 

Egi

 

Egidijus Morkevicius

Hi, my name is Egi and I'm from Lithuania. I'm 23 years old.

At age 18 I moved to Holland due to a better lifestyle and more opportunities to play and teach tennis. All my time in Holland, till now, I was playing tennis and I like to teach some good stuff to others too. I consider myself as a young coach, but I'm motivated to do my job as good as possible. My dreamgoal is to once start my own tennis academy in Lithuania.

I will teach mainly in English, but I look forward to learn more Dutch from you. See you soon on court. 

 

Egi zal de komende periode gaan lesgeven op maandag en Daniek zal gaan lesgeven op donderdag. De lessen starten op maandag 8 oktober. Wil je nog inschrijven of heb je vragen? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten
Yoran

 

Agenda

Open dubbel senioren toernooi
20-okt-2018 00:00
Pub Quiz 2018
16-nov-2018 20:30
LTC-gala-kerstdiner
18-dec-2018 18:30

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

opentoernooi button

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
teamkleding banner 1