opentoernooi2018

kerstdinerSpeciaal voor leden en hun introducés organiseert LTC Keenenburg op dinsdag 18 december 2018 wederom het grote LTC kerstgala diner. Wij hebben een Belgische kok uit Antwerpen bereid gevonden om een mooi 4 gangen diner voor ons te bereiden.

Daarnaast zal Esther van Es zorgen voor de muzikale omlijsting in de juiste kerstsfeer.  Esther van Es is bekend in Schipluiden en ver daarbuiten.
Zij zal samen met een collega muzikant een speciaal voor ons samengestelde show neerzetten.

Voor dit kerstdiner geldt een speciale ledenprijs van € 50,- , dat is inclusief een uitgekiend wijnarragement . Introducés betalen € 60, -  inclusief wijnarragement.

Als je niet van wijn houdt dan zijn de prijzen respectievelijk € 45,-  voor leden en € 55,- voor introduces.

Het is een galadiner, dus komt allen in gepaste feestkleding.
Wij zorgen voor mooie gedekte tafels en een clubhuis in kerstsfeer.
De avond begint om 19.00 uur.

Vanaf 18.30 uur is de inloop en ontvangst met een kerstaperetief

Een plaatsje reserveren aan deze unieke kersttafel kan door je aan te melden via de website;  Klik rechts in de Agenda op deze activiteit of gewoon HIER.

Graag voor iedere deelnemer een APARTE inschrijving, Je inschrijving is definitief als je geld is overgemaakt op rekeningnummer:

NL33INGB0004414672

T.n.v. S. Grooters; onder vermelding van kerst galadiner

P.s. Graag ook doorgeven als je vegetarisch eet.

Bij minimaal 35 deelnemers zal het doorgaan. Maximale aantal deelnemers is 50
Sluitingsdatum is 11 december 2017