opentourheader2018

kickertje bsoVoor onze Sport-bso locatie LTC Keenenburg in Schipluiden zijn wij op zoek naar:

Enthousiaste en sportieve pedagogisch medewerker

11-14 uur

extra uren in overleg

Kindercentrum ’t Kickertje is het allerleukste kindercentrum van Midden-Delfland. Plezier hebben, betrokkenheid op elkaar en blijvend ontwikkelen vinden wij voor zowel kinderen als medewerkers een voorwaarde.

Op onze sport-bso locatie LTC Keenenburg in Schipluiden worden kinderen van 6 jaar en ouder opgevangen. Wij zijn op zoek naar energieke buitenmensen met affiniteit voor natuur, sport, muziek en/of creatieve activiteiten.

Hoe ziet jouw middag op de BSO eruit?
Na een intensieve schooldag haal je, samen met je collega’s, de kinderen op uit school met behulp van een bakfiets. Eenmaal terug op de locatie is het tijd voor een cracker en wat te drinken en bespreek je samen met de kinderen hoe hun schooldag is geweest. Sommige kinderen zullen echter zo enthousiast zijn, dat ze direct naar buiten gaan om te spelen op ons grote buitenterrein! De kinderen kunnen zich hier volop uitleven op de verschillende natuurplekken, tennisbanen, trampoline, voetbalveld en pingpongtafel die de locatie rijk is. Natuurlijk is er in de binnenruimte ook genoeg te beleven.

Als pedagogisch medewerker bied je een aantrekkelijk activiteitenaanbod aan. Bij het opstellen van het activiteitenprogramma houd je rekening met de verschillende leeftijden, interesses en talenten van de kinderen. Naast jouw eigen inbreng, maak je hierbij gebruik van de ideeën van je collega’s en de kinderen. Ook kan je, zowel bij de samenstelling als de uitvoering van de activiteiten, gebruik maken van onze activitheek Doenkids!

Aan het einde van de middag wil je natuurlijk ook de ouders laten zien hoe leuk de kinderen het hebben gehad. Daarom maak je geregeld foto’s, communiceer je met hen via ons ouderportaal en heb je een persoonlijk contactmoment met de ouders bij het ophalen van hun kind(eren).

Wat biedt ’t Kickertje jou?

• Een inspirerende en professionele werkomgeving waarbinnen je veel ruimte en mogelijkheden krijgt om je eigen kwaliteiten in te zetten. Initiatief, creativiteit, sportiviteit en inzet worden zeer gewaardeerd;
  • Een lerende organisatie, met veel mogelijkheden voor deskundigheidsbevordering;
  • Een professioneel en enthousiast team van collega’s;
  • Pedagogische ondersteuning op de werkvloer door eigen deskundigen;
  • Een dienstverband van 11 -14 uur. Naast deze uren maak je o.a. extra uren t.b.v. deskundigheidsbevordering, het schrijven van kinddossiers en oudergesprekken;
  • Werkdagen en werktijden zijn maandag- van 15:00 – 18:00, dinsdag- 13:00 – 18:00 en donderdagmiddag van 15.00 - 18.00 uur. In de schoolvakanties werk je hele dagen;
  • Een salaris van minimaal € 1.987,- en maximaal € 2.712,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO kinderopvang.

Wat kun jij ’t Kickertje bieden?

• Je bent een energieke medewerker met pedagogisch inzicht en hebt affiniteit met sport, spel en bewegen in de breedste zin van het woord;
  • Je hebt kennis van pedagogiek en met name de ontwikkelingsfases van kinderen;
  • Je bent goed in het organiseren van activiteiten en beschikt over improvisatietalent;
  • Je bent proactief en durft initiatief te nemen;
  • Je bent zeer flexibel. Je weet snel in te spelen op wisselende situaties;
  • Je hebt goede sociale vaardigheden en hecht waarde aan een goede samenwerking en collegialiteit;
  • Je wilt jezelf voortdurend blijven ontwikkelen;
  • Je denkt mee over hoe we de kwaliteit van onze kinderopvang nog beter en fijner kunnen maken voor medewerkers en kinderen;
  • Je bent in het bezit van een in de CAO kinderopvang vastgelegde beroepskwalificatie.

Meer informatie en solliciteren:

Wil je meer weten? Bel dan naar Monique Groenewegen, leidinggevende (015) 380 71 38.

Bij ’t Kickertje zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom te solliciteren. Stuur jouw motivatiebrief met cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je reactie ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk.

Informatie over onze locaties en groepen vind je op onze website: www.kickertje.nl of kijk op onze facebookpagina.

Alg.Leden Vergadering
21-mrt-2019 20:15