De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 binnenkant

knltbDe KNLTB lanceert een snelle, eenvoudige webbased ledeninformatiesysteem en een ClubApp. Hierdoor krijgt een vereniging veel meer mogelijkheden om hun leden aan de club te verbinden en krijgen leden diverse handige toepassingen.

LTC Keenenburg gaat mee met de vernieuwing van de KNLTB door het gebruik van de KNLTB Club.App voor mobiele telefoon of tablet.

 

KNLTB Ledenadministratie
Wat houdt het in: volgende week wordt onze vereniging omgezet naar het KNLTB ledenadministratie systeem. Hierdoor heeft ten eerste onze ledenadministratie een directe koppeling met de KNLTB waardoor veel zaken (bijvoorbeeld de communicatie met de leden) gemakkelijker en directer gebeuren. De leden zelf zullen hier (nog) niet veel van merken.

KNLTB ClubApp; alles in één handige app
Het tweede deel van de omzetting is welbelangrijk voor de leden; de KNLTB ClubApp die gekoppeld is met het ledenadministratie systeem van hierboven. De ClubApp krijgt functionaliteiten zoals het zoeken van een tennismaatje binnen LTC Keenenburg, clubnieuws en evenementen via push-berichten, clubagenda, ruimte voor sponsoren en competitie-informatie.
De app komt beschikbaar voorAndroid en iOS en als deze te downloaden is, zal je hierover geïnformeerd worden inclusief een volledige uitleg erover.

Uitbreiding in de toekomst
Omdat het een vrij nieuw systeem is gaat we in eerste instantie kijken  hoe alles werkt en loopt . Als het goed bevalt kullen we ons pakket laten uitbreiden waardoor er nog meer functionaliteiten voor zowel de ledenadministratie als de leden beschikbaar komen. Hiervan wordt je natuurlijk volledig van op de hoogte gehouden.

Benieuwd naar de KNLTB ClubApp? Bekijk hier het filmpje  

 

Agenda

Er is geen volgende evenement

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.