De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 binnenkant

......Saskia Roessen.

De commissie (Cindy Groenewegen, Alwin Kersbergen, Aad Boks, Allardt Stoffels en ondergetekende hadden dit jaar aan wat apps rondes niet genoeg. Moderne middelen zijn bij een zo’n belangrijke beslissing toch niet helemaal je van het. Een overlegvorm waarbij je elkaar ziet en spreekt geeft toch altijd meer voldoening en duidelijkheid, en maakt de beslissing toch makkelijker. De top 3 met briefjes bleek toch weer het gouden ei, en 2 namen kwamen toch op elk briefje voor, weliswaar op verschillende plaatsen. Uiteindelijk is gekozen voor een vrouw.

maartenbolte2017 1Het juryrapport is als volgt: een vrijwilliger die een grondige hekel heeft aan het draaien van bardiensten, maar dit compenseert met een enorme inzet wat betreft het schoonhouden van het clubhuis. (Zij is lid van de schoonmaakcommissie). Regelmatig haalt ze een extra doekje over de bar de vloer en de toiletten bij activiteiten en festiviteiten.

De”wasvrouw”van onze club. Al meer dan 10 jaar neemt zij alle was mee die hier door iedereen in de wasmand wordt gegooid, en zorgt dat die weer keurig schoon wordt geretourneerd bij de vereniging. Haar man noemde dit al eens gekscherend: het ervenisje van Truus die het hiervoor altijd deed.

Ook doet zij “containerdienst”: elke donderdag ochtend vroeg het aan de straat zetten van de vuilcontainer zodat deze geleegd wordt.

Zij heeft ook altijd veel plezier in het aanpakken van klussen bij b.v. Schippop en Meadow festival. In de stand van de tennis staat ze heel wat omzet te draaien op zo’n dag. Gaan is haar devies.

En op momenten kan ze fantastisch scherp uit de hoek komen met een opmerking dat je denkt, Saskia wat zeg je nou toch weer.

Ook op sportief gebied is ze aanwinst voor onze vereniging. Haar tenniskwaliteiten zijn bekend bij al haar tegenstanders!

 

Kortom de Maarten Bolte Bokaal is haar van harte gegund en we hopen dat ze nog heel veel jaren met plezier en enthousiasme bij onze club blijft.

Hans van Leeuwen

maartenbolte2017 2             maartenbolte2017 3

 

 

 

Agenda

NL Doet klusdag
10-mrt-2018 08:30
Alg.Leden Vergadering
15-mrt-2018 20:15
Invitatie toernooi
25-mrt-2018 00:00
Pasjes ophalen
25-mrt-2018 00:00
Nieuwkomers Super Toss
17-mei-2018 00:00

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
teamkleding banner 1
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.