De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 binnenkant

......Cindy Groenewegen en Alwin Kersbergen.

Net als andere jaren blijft het kiezen van een persoon van onze vereniging voor deze zeer eervolle prijs een hele moeilijke.

Je wil niemand passeren of tekort doen! Al pratend met de keuzecommissie brengt iedereen toch altijd wel argumenten in waarbij je denkt: “Oh, ja, dat is inderdaad zo. Dat doet hij of zij ook nog!”. Dus ook dit jaar zijn er weer veel namen ter sprake gekomen van personen die onze vereniging op een hoger plan brengen.

Uiteindelijk hebben we besloten dat dit jaar de Maarten Bolte bokaal 2016 naar Cindy Groenewegen en Alwin Kersbergen gaat!

maartenbolte2016 1Deze twee jonge enthousiaste leden hebben het aangedurfd om weer een nieuwe grote activiteit te starten binnen onze vereniging, namelijk het Open Toernooi. En de hoeveelheid energie en tijd die ze in dit vooraf onzekere plan hebben gestoken is zeer bewonderenswaardig! Tijdens het toernooi waren ze ook onafscheidelijk en hebben hier zeven dagen bijna full-time gebivakkeerd.

Het resultaat was een prachtig goed georganiseerd toernooi, waarvoor hulde! Ook aan de hele toernooicommissie. Daarnaast is Cindy nog volop in de weer met de jeugd in al haar hoedanigheden. Tevens is zij één van onze verenigingstoernooileiders. Alwin heeft buiten zijn taak als voorzitter van de toernooicommissie ook al zijn sporen verdiend als lid van de barcommissie (hoofd inkoop) en als verenigingstoernooileider.

Kortom, laten we deze jonge leden bedanken en steunen, en laten we hopen dat ze nog lang deze club een warm en goed hart toedragen!

(helaas kon Alwin niet aanwezig zijn door werkzaamheden)

maartenbolte2016 2  maartenbolte2016 33

 

Hans van Leeuwen

PS: benieuwd wie de bokaal in voorgaande jaren heeft verdiend? Klik hier

 

 

 

Agenda

NL Doet klusdag
10-mrt-2018 08:30
Alg.Leden Vergadering
15-mrt-2018 20:15
Invitatie toernooi
25-mrt-2018 00:00
Pasjes ophalen
25-mrt-2018 00:00
Nieuwkomers Super Toss
17-mei-2018 00:00

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
teamkleding banner 1
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.