De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

opentourheader2018

Bardienst draaien bij LTC Keenenburg

Bij LTC Keenenburg wordt er van de leden een kleine verplichte bijdrage verwacht om de clubleden van een natje en een droogje te voorzien in de vorm van het draaien van 2 bardiensten. Van ieder lid wordt dit in principe verwacht. Met deze inspanning van ieder lid kunnen we de prijzen van de consumpties in ons clubhuis op een redelijk prijspeil houden en geeft het als plezierige bijkomstigheid clubbinding! Samen de club dragen en in stand houden.
Wij van de barcommissie zijn van mening dat als je bardienst draait, je daarnaast niet ook nog even kan tennissen. Iedereen wil toch graag een beetje in de watten gelegd worden door de barman of barvrouw. En je hoeft niet stil te zitten achter de bar, er zijn genoeg taakjes te doen, kijk maar eens in het barboek! Alles wat je doet, doe je voor de vereniging!

De barcommissie heeft de zware taak om dit te coördineren en te plannen.
Van ieder lid wordt verwacht dat hij/zij op vrijwillige basis twee bardiensten draait per seizoen. Mensen die in een commissie zitten krijgen 1 of meerdere vrijstellingen, vanwege hun inzet voor de vereniging. Ben je 60+ dan hoef je nog maar 1 keer, ben je 65+ dan heb je vrijstelling.
Maar wil je gewoon een keer extra bardienst draaien zijn we daar ook heel blij mee als barcommissie! Er is een aantal leden die elke maand 1 dienst draaien op een vaste dag en daar zijn we heel blij mee! Competitieteams draaien met hun team een bardienst (hele dag) tijdens de competitie.

bardienst is gzelligheid

Als u uw bardienst ingevuld heeft in het schema, krijgt u een week en een dag van te voren nog een melding dat u verwacht wordt. Met onze huidige banen is het na een regenbui al snel mogelijk om weer te spelen, dus ook met een regenbuitje in de lucht wordt u verwacht achter de bar, als het droog is stromen de leden weer toe! Wij zullen ook nog een keer telefonisch contact met u opnemen om u aan de bardiensten te herinneren. Het is gewoon fijn als we op iedereen kunnen rekenen.

Mocht u toch nog ergens mee zitten of problemen hebben of hele goede voorstellen: mail dan met:   kantine @ ltckeenenenburg.nl

Achter de bar ligt een uitgebreide instructie hoe te handelen bij een bardienst! Leuk om door te nemen.
Succes met jullie bardiensten!
De Barcommissie!

Hoe schrijf je in voor een bardienst?

 • Ga naar de website van LTC Keenenburg
 • klik op NIEUWS
 • klik op AFHANGBORD
 • Klik op het logo afhangbord (blauwe knop)
  (je kan ook direct de link  afhangbord.nl  gebruiken)
 • klik linksboven op inloggen en volg de instructies.
 • klik in de linker kolom op de keuze  'Bardienst'
 • klik de nieuwe bardienst periode aan
 • zoek de gewenste (groene) datum op en klik erop
 • onder de datumvelden wordt de geselecteerde datum vastgezet en kunt u zich voor deze bardienst inschrijven. (afhankelijk van een activiteit zijn er per tijdsperiode 1 of 2 barmensen nodig.
  u ziet nu de vrije uren die er die dag zijn) 

Ben je je wachtwoord vergeten of wil je deze opnieuw instellen? Klik dan HIER

Heb je graag veel te doen zoek dan een dag op dat er b.v. toernooiactiviteiten zijn, soms sta je dan ook met twee personen achter de bar. Onze banen zijn na regen weer snel bespeelbaar en bij een enkel spatje wordt er ook getennist, dus je bardienst gaat eigenlijk altijd door.

 

Graag zo snel mogelijk invullen, anders moeten wij het voor u doen. 

Hans van leeuwen

 

Agenda

Clubkampioenschap Enkel/Mix
17-juni-2019 00:00
Klusdag
29-juni-2019 09:00
Meadow festival
13-juli-2019 00:00
Clubkampioenschap Dubbel
26-aug-2019 00:00

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
Banner Side
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

Privacyverklaring

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

Copyright © 2019. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.