Kindercentrum ’t Kickertje

Kickertje2016Kindercentrum ’t Kickertje (website www.kickertje.nl )

Sinds 2009 biedt Kindercentrum ’t Kickertje buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf zes jaar bij tennisvereniging LTC Keenenburg. Wat deze locatie uniek maakt is de buitenruimte. Kinderen kunnen gebruik maken van de tennisvelden, er is een minicourt, trampoline, duikelrek, een klimtoestel en een groot grasveld;  kortom volop sport en spel mogelijkheden. De natuur is niet ver weg. Aan de slootkant is een steiger aangelegd waar beestjes kunnen worden gezocht.

Sinds het voorjaar van 2019 is er op loopafstand een uitdagende natuurspeeltuin gerealiseerd. Er worden volop creatieve, expressie- en kookactiviteiten aangeboden. Kinderen denken en beslissen mee bij het aanbod aan activiteiten. Daarnaast is er ruimte om een boekje te lezen, een spelletje te spelen, huiswerk te maken of even helemaal niks te doen.

kickertjetennis

In samenwerking met tennisvereninging LTC Keenenburg, tennisschool &TennisAcademy en kindercentrum ’t Kickertje wordt elk half jaar een reeks van 8 kennismakingslessen aangeboden. Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar die gebruik maken van de opvang kunnen voor €20 acht tennislessen afnemen. Plezier staat hierbij voorop.

Deze lessen worden gegeven door een ervaren docent van tennisschool &TennisAcademy. Aan deze kennismakingsworkshop kan maximaal twee keer worden deelgenomen, daarna is het mogelijk om lid te worden van de tennisvereniging. Inschrijven voor deze kennismakingslessen kan via www.kickertje.jibbie.nl/activiteiten

Fijne zomer!

Groeten,