Ledenkorting iTennis

Onze sponsor iTennis biedt leden van onze vereniging weer €10,- shop-tegoed aan. Zo kun je het seizoen weer goed starten. Denk bijvoorbeeld aan een verse bespanning, een flitsende outfit of een paar nieuwe schoenen met weer de nodige demping.
Je shop-tegoed is gekoppeld aan je bondsnummer en is te besteden in de winkel  of in de ITennis Webshop www.itennis.nl.

Tegoed verzilveren in de iTennis Store
Om het shop-tegoed in de winkel te verzilveren neem je je KNLTB-pas mee naar de winkel en laat die daar zien. Je krijgt dan 10,- korting op je aankoop bij een minimale besteding van €50,-.

iTennis Webshop: www.itennis.nl
Bestellen via de website? Ga dan voordat je afrekent naar de winkelwagen. Daar kun je onder het kopje “CADEAUBON- EN KORTINGCODES” je bondsnummer invullen. Vervolgens klik je op “COUPON GEBRUIKEN”. Je €10,- shop-tegoed wordt dan op het totaal bedrag in mindering gebracht.

* De bon is geldig tot en met 30 april 2020 bij een minimale besteding van €50,-.
* Maximaal 1 bon per persoon

Ben je nog nooit in de winkel van iTennis geweest? Ga dan snel eens langs! Het is zeker meer dan de moeite waard. Ben je er al eens geweest? Kom dan snel weer eens langs!

Wij wensen je veel plezier en succes toe het komende seizoen.

Het team van iTennis