Home » Blog » update: Kerstgala diner gaat niet door

update: Kerstgala diner gaat niet door

Helaas moeten we met de huidige Coronamaatregelen als bestuur besluiten om het kerstgaladiner van 14 december 2021 te annuleren.

kerstgala

Wachten op de persconferentie van 3 december is te kort dag om dan alles nog te organiseren en waarschijnlijk zal er niet meteen een versoepeling ingevoerd gaan worden na 3 december.

Daarom besluiten we nu het diner niet door te laten gaan. We wensen iedereen fijne, gezonde feestdagen toe.

Oorspronkelijk bericht:

Speciaal voor leden en hun introduces organiseert LTC Keenenburg op dinsdag 14 december 2021 wederom het grote LTC-Kerst-gala-diner.

Wij hebben een topkok (Nik Landzaat) bereid gevonden om een mooi 5 gangen diner voor ons te bereiden.

Daarnaast zal er weer voor het nodige muzikale entertainment gezorgd gaan worden. Dit jaar komen de Trouble Boys ons verrassen en zullen  ons in de juiste kerstsfeer brengen.

Voor dit kerstdiner geldt een speciale ledenprijs van € 50,- , dat is inclusief een uitgekiend wijnarragement . Introducés betalen € 60, –  inclusief wijnarragement.

Het is een galadiner, dus komt allen in gepaste feestkleding.Wij zorgen voor mooie, gedekte tafels en een clubhuis in kerstsfeer.

De avond begint om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur is de inloop en ontvangst met een kerst-aperitief

Een plaatsje reserveren aan deze unieke kersttafel kan door je aan te melden via deze website.

Kies in de menubalk bij de ‘Activiteiten’ op deze activiteit.

Graag voor iedere deelnemer een APARTE inschrijving,
LETOP: Je inschrijving is definitief als je geld is overgemaakt op rekeningnummer:

NL33INGB0004414672

T.n.v. S. Grooters; onder vermelding van kerstgaladiner

P.s. Graag ook doorgeven als je vegetarisch/veganistisch eet.

(Mocht je niet van wijn houden, geef dat dan even door, dan zorgen wij voor een alcoholvrij arrangement)

*Zorg voor een QR-code of negatief testbewijs, we moeten helaas scannen bij binnenkomst

Bij minimaal 35 deelnemers zal het doorgaan. Maximale aantal deelnemers is 55.

Sluitingsdatum is 8 december 2021, dus geef je op tijd voor dit diner op.