Meteen naar de inhoud
Home » Blog » LTC Kerstgala diner 15 december

LTC Kerstgala diner 15 december

Ja we mogen dit jaar weer een kerstgala diner organiseren, vorig jaar ging het helaas niet door wegens corona, maar nu gaan we ervan uit dat het door kan gaan!
Dus: Speciaal voor leden en hun introducés organiseert LTC Keenenburg op donderdag 15 december 2022 wederom het grote LTC-Kerst-gala-diner.

kerstgala

Wij hebben een topkok uit Antwerpen (Walter Currinck) bereid gevonden om een mooi 5 gangen diner voor ons te bereiden.

Daarnaast zal er weer voor het nodige muzikale entertainment gezorgd gaan worden. Dit jaar komen de Trouble Boys ons verrassen en zullen  ons in de juiste kerstsfeer brengen.

Voor dit kerstdiner geldt een speciale ledenprijs van € 50,- , dat is inclusief een uitgekiend wijnarragement . Introducés betalen € 60, –  inclusief wijnarragement.

Het is een galadiner, dus komt allen in gepaste feestkleding. Wij zorgen voor mooie, gedekte tafels en een clubhuis in kerstsfeer.
De avond begint om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur is de inloop en ontvangst met een kerstaperetief

Een plaatsje reserveren aan deze unieke kersttafel kan door je aan te melden via deze website.
Kies in de menubalk bij de ‘Activiteiten’ op deze activiteit.

Graag voor iedere deelnemer een APARTE inschrijving,
LETOP: Je inschrijving is definitief als je geld is overgemaakt op rekeningnummer:

NL33INGB0004414672
T.n.v. S. Grooters; onder vermelding van kerstgaladiner

P.s. Graag ook doorgeven als je vegetarisch/veganistisch eet.
(Mocht je niet van wijn houden, geef dat dan even door, dan zorgen wij voor een alcoholvrij arrangement)

Bij minimaal 35 deelnemers zal het doorgaan. Maximale aantal deelnemers is 55.
Sluitingsdatum is 9 december 2022.