Clubkampioenschappen Single en Mix 2023

25 april 2023


Laat die Spaanse zon maar naar Schipluiden komen, want de clubkampioenschappen komen er weer aan!!! Wil jij dit jaar gaan voor de titel? Geef je dan nu op voor het Clubkampioenschap Single en Mix van 18 juni t/m 30 juni. De finales worden gespeeld op vrijdagavond 30 juni.  Er wordt gespeeld in 3 categorieën: A (top), B (gevorderden) en C (beginners en recreanten). Geef je dus snel op in de categorie waarin je denkt het meest thuis te horen. Er wordt gespeeld in een poulevorm, dus je bent verzekerd van minimaal 3 wedstrijden.
De wedstrijden starten doordeweeks om 19.00 uur, 20.15 uur en 21.30 uur. In het weekend starten we om 10 uur.

De wedstrijden worden gespeeld om 2 gewonnen sets, inclusief voordeel-nadeel. Bij een gelijke stand na 2 sets volgt een super-tiebreak (tot 10, met 2 punten verschil)  In totaal mogen de deelnemers twee verhinderingen opgeven, waarvan er maximaal als team 1 in het weekend mag zijn (zaterdag of zondag - als team). De halve finale op donderdag en de finale vrijdag mogen niet als verhindering opgegeven worden. Mocht je dan niet kunnen, maar wel graag mee doen aan het toernooi, ben je van harte welkom. Geef dit dan aan bij de extra opmerkingen en je kunt gewoon de poulewedstrijden spelen.

Ga op zoek naar je mixpartner en schrijf je in voor dit mooie toernooi, mix en of single. De inschrijving sluit op 12 juni om 18.00 uur.  

Groet,
De toernooicommissie  

Nieuwscategorieën