Update over toegang LTC Keenenburg

02 juni 2023


 Vanaf vandaag (vrijdag 2 juni) is ook de laatste magneetstrip paslezer bij het hek vervangen door een keypad. Dit betekent dat je je huidige ledenpas niet meer kan gebruiken om toegang te krijgen tot het hek en alle toegangsdeuren. De enige mogelijkheid is dan via toegangscode of toegangspas.

In de KNLTB.Club app vind je onder de knop HOME, bovenaan je persoonlijke toegangscode die iedere 7 dagen automatisch veranderd. Tijdens je geplande bardienst krijg je tijdelijk extra rechten voor toegang tot de opslagruimte.

Enkele aandachtspunten:

  • Als je geen optie toegangscode ziet staan in je app, dan betekent het dat je jouw KNLTB.Club app even moet updaten.
  • Als je ruilt van bardienst, vraag dan de toegangscode van de geplande persoon want alleen zijn/haar code is actief op dat tijdstip.
  • Als je een nieuwe toegangspas hebt aangeschaft (via [email protected]), dan gebruik je die contactloos door deze even tegen de keypad aan te houden.
  • Als je nog saldo op je oude ledenpas hebt staan, zorg dat dit opgemaakt is voor het einde van het jaar. De kassa kan je info geven hoeveel er nog op staat.
  • De tijdelijke deurcode 1234 bij de deur van de kantine zal verwijderd worden.  

Nog een laatste verzoek: Wil iedereen er op letten dat je bij het betreden en het verlaten van het park steeds het toegangshek achter je sluit. Ben je de laatste die vertrekt, wil je er dan extra op letten dat het toegangshek dicht is? Dank alvast!

Bij vragen of problemen over toegang, neem dan contact op met Walter van der Sloot of Arja Boks 

Nieuwscategorieën