Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Outdoortoernooi gaat niet door

Outdoortoernooi gaat niet door

Vanwege te weinig deelnemers gaat het outdoor toernooi helaas niet door.

Beste toernooideelnemers,

Helaas zijn de weerberichten niet zoals we hadden gehoopt voor vandaag. Met de piek regen welke vanavond nog wordt verwacht hebben we besloten het toernooi te annuleren.

We willen het toernooi verplaatsen naar zaterdag 5 maart. We zullen op de website een nieuw aanmeldformulier plaatsen en hopen jullie graag dan te treffen.

We hopen jullie op 5 maart wederom op de inschrijflijst te mogen zien!

Namens de toernooicommissie

Judith en Idette

(oude bericht:) Gelukkig kunnen we blijven tennissen. Op dit mogen we zelfs wedstrijden spelen met publiek. Dit geeft de Toernooicommissie de mogelijkheid om weer een toernooi te organiseren. Dit doen we op Zaterdagavond 19 februari. Voorheen starten we het tennisjaar met een indoortoernooi. Helaas zijn daar op dit moment maar 3 indoorbanen beschikbaar.

We hebben dan ook besloten om er een outdoor toernooi van te maken. Zelfde opzet als voorgaande jaar. Alleen dan buiten op onze eigen banen (onder voorbehoud van de weersomstandigheden).

Iedereen speelt 2 wedstrijden van 40 minuten. We hebben hierdoor plaats voor 32 spelers. Toeschouwers zijn natuurlijk welkom! We starten om 19.00 uur en de laatste bal wordt om 22 uur gespeeld.

Heb je zin om mee te doen? Schrijf je dan snel in via onderstaande link. De kosten zijn 5 euro p/p. Je krijgt hiervoor een drankje, een snack en een prijsje voor de winnaars!

Inschrijven kan tot vrijdagmiddag 18 februari.

Namens de toernooicommissie

Judith en Idette