Home » Blog » Prinsesjestoernooi 2021

Prinsesjestoernooi 2021

Een toernooi welke niet meer is weg te denken uit de jaarkalender van onze LTC Keenenburg. Een aantal zaken die op deze dag vaste prik zijn: gezelligheid, een zonnetje, sportiviteit en lekker eten.

Dit jaar op 21 september hadden 15 dames zich aangemeld om een balletje te slaan. Om 9.00 uur aanvangen met een bakje koffie en vanaf 9.30 uur de baan op. Na de eerste 2 rondes nog een bakkie of kopje thee met een mega muffin. Voor de lunch weer 2 rondes tennissen, het gaat er fanatiek aan toe maar de sportiviteit wint het op deze dag.

klik hier voor alle foto’s in het Fotoalbum

Rond 12.15 uur melden de dames zich op het terras van onze tennisvereniging voor een welverdiende lunch. Dit jaar is er weer een kok ingehuurd om een en ander klaar te maken. De lunch bestaat uit een kopje huisgemaakte pompoensoep, broodje hete kip en een broodje gezond, daarbij een keuze uit melk of karnemelk en tot slot fruit in de vorm van watermeloen, want ook het vochtniveau moet weer op peil worden gebracht. Als de dames iets na 13.00 uur weer gaan staan voor de laatste 2 rondes tennis, kraakt er hier en daar wel iets maar zonder veel klagen staan ze binnen no-time weer op de baan.

Ellen zorgt voor een juiste puntentelling en om 14.30 uur is de prijsuitreiking door de organisatie. Saskia roept de winnaars Kitty Groenewegen en Jolanda van Adrichem naar voren want zij hebben beiden 26 punten behaald en worden hierdoor gezamenlijk winnaar van het Prinsesjestoernooi 2021. Jozet van Es gaat er vandoor met de poedelprijs, vanzelfsprekend een blik tennisballen om te oefenen.

Een enorm leuke en gezellige dag zoals eigenlijk ieder jaar. Dames allemaal bedankt voor de deelname en aanwezigheid tot volgende jaar.

Organisatie Prinsesjestoernooi