Supertoss avond

Kom allemaal op donderdag 16 mei naar de Supertoss Avond. Deze avond trappen het Toss seizoen officieel af met elkaar! Vanaf 19.30u staat er koffie klaar en vanaf 20.00u gaan we de baan op.

Elke donderdagavond wordt er op de club getosst. Tossen houdt in dat alle deelnemers in wisselende samenstelling dubbelspel spelen. Iedereen legt zijn/ haar pasje neer en daaruit worden team gevormd.

Om 20.00u gaat het officieel van start. Als je later wilt aansluiten, kan dit altijd. We spelen potjes van een half uur. Iedereen kan dus komen en gaan, wanneer het hem of haar het beste uitkomt. Er kan op donderdag vanwege de Tossavond niet vrij gespeeld worden.

We hopen jullie allemaal te zien aankomende donderdag!  De avond begint om 19:30 uur.
Er is tevens een laatste mogelijkheid om je nieuwe ledenpas af te halen.