Thematraining en instroomtrainingen

Trainingen van &Tennis

Hallo leden van LTC Keenenburg, We gaan dit jaar weer trainingen geven.
Hieronder meer informatie over de Thematraining dubbelspel en twee instroom (jeugd)trainingen.

THEMATRAINING DUBBELSPEL

Op zaterdag 21 maart zullen de trainers van &Tennis Academy een Thematraining op LTC Keenenburg verzorgen. Deze training zal in het teken staan van tactiek in het dubbelspel.
Tijdens de training wordt er uitleg gegeven over tactische principes in het dubbelspel. Vervolgens worden er specifieke spelsituaties geoefend en worden deze toegepast in wat wedstrijdvormen.

De thematraining wordt gegeven op zaterdag 21 maart van 10:30 tot 12:00.
De kosten bedragen  € 5,00 per persoon en aanmelden kan door een email te sturen naar yoranverschoor@gmail.com. Aanmelden kan tot donderdag 19 maart 12u00.

Graag bij inschrijven het volgende vermelden:
Voor en achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Spelniveau/ervaring speelsterkte:

INSTROOMTRAININGEN JEUGD

Op dinsdag 17 maart 16u00-17u00 en woensdag 25 maart 16u30-17u30 organiseert de tennisschool twee instroomtrainingen voor de jeugd.  We trainen met elkaar op meerdere banen en er worden wat wedstrijdjes gespeeld.

De kosten bedragen € 5,00 per kind voor de eerste training. Dit bedrag kan contant worden betaald aan de trainer voor aanvang van de training.
De tweede training is gratis. Een mooie reden om beide dagen aanwezig te zijn!!

entennis

Je hoeft je niet aan te melden en kunt gewoon naar de baan komen!!

We hopen jullie te zien op 17 en 25 maart en natuurlijk op 21 maart

Groetjes,