VakantieXperts van der Werf Keenenburg Open Dubbeltoernooi

Yes! We mogen weer! Het VakantieXperts van der Werf Keenenburg Open Dubbeltoernooi komt er weer aan en daar hebben wij heel veel zin in.

Zoals je van ons gewend bent, vindt het toernooi plaats in de herfstvakantie. Dit jaar is het van 19 oktober t/m 25 oktober 2020. Er wordt ook gespeeld in het voorweekend (17 en 18 oktober). Er wordt gespeeld in de categorieën 4, 5, 6, 7, 7 35+ en 8. Er kan ingeschreven worden in de HD, DD en GD.

Corona
Vanwege het Coronavirus gaan we het dit jaar een beetje anders doen… En dat is voor ons allemaal een beetje wennen. We zullen rekening moeten houden met de 1,5 meter tot elkaar. Om dat voor elkaar te krijgen, was ons doel om het wachten tot je mag beginnen aan je wedstrijd weg te werken. We hebben daarom gekozen om op tijd te spelen. De wedstrijden duren vijf kwartier. Ook plannen we tijd voor het wisselmoment, zodat er ook tijdens verlaten en betreden van de baan 1,5 meter afstand gehouden kan worden.

Ieder jaar horen we van veel spelers dat zij zich helemaal thuis voelen bij ons open toernooi. Dat is natuurlijk een ontzettend groot compliment. We willen ook dit jaar weer een gevoel van thuiskomen creëren, ook in tijden van Corona.

We hopen dat we je weer zullen zien bij het toernooi!

Met sportieve groet,
De toernooileiding