Kindercentrum ’t Kickertje

Kindercentrum ’t Kickertje (website www.kickertje.nl )

Sinds 2009 biedt Kindercentrum ’t Kickertje buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen vanaf zes jaar bij tennisvereniging LTC Keenenburg.

Kinderen van de BSO kunnen op maandag, dinsdag en donderdag gebruik maken van de tennisvelden, een minicourt, trampoline, duikelrek, een klimtoestel en een groot grasveld; kortom volop sport- en spelmogelijkheden. De natuur is niet ver weg. Aan de slootkant is een steiger aangelegd waar beestjes kunnen worden gezocht. Sinds het voorjaar van 2019 is op loopafstand de uitdagende Natuurspeeltuin De Keen gerealiseerd. 

Bij de BSO worden ook volop creatieve, expressie- en kookactiviteiten aangeboden. Kinderen denken en beslissen mee bij het aanbod aan activiteiten. Daarnaast is er ruimte om een boekje te lezen, een spelletje te spelen, huiswerk te maken of even helemaal niks te doen. 

In samenwerking met tennisvereniging LTC Keenenburg, tennisschool &TennisAcademy en Kindercentrum ’t Kickertje wordt elk half jaar een reeks kennismakingslessen aangeboden. Plezier staat hierbij voorop. Deze lessen worden gegeven door een ervaren docent van tennisschool &TennisAcademy. Aan deze kennismakingsworkshop kan maximaal twee keer worden deelgenomen, daarna is het mogelijk om lid te worden van de tennisvereniging. Inschrijven voor deze kennismakingslessen kan via www.kickertje.jibbie.nl/activiteiten

 

Groeten,
Inge
Beleidsmedewerker activiteiten