Clubkampioenschappen Padel inschrijving geopend

16 juni 2024

Na het succes van het 1e clubkampioenschap padel vorig jaar, kon het natuurlijk niet uitblijven: eind augustus gaat de 2e editie van start.

We hebben het toernooi met 1 avond uitgebreid en het schema nog compacter gemaakt zodat er dit jaar maar liefst 24 teams mee kunnen doen.

We gaan op 3 verschillende niveau's spelen:

1. StartersLeague (A3)
  2. DelflandDivisie (A2)
  3. KeenenburgKampioenCompetitie (A1)

Lees hieronder welke categorie het best bij jou past en waar je ook de leukste wedstrijden zult spelen.

StartersLeague:

• je hebt helemaal geen eerdere ervaring met padel en/of je hebt wel ervaring met een andere racketsport
  • je hebt een paar lessen gehad en speelt met enige regelmaat een potje, waar je steeds weer ontdekt dat padel toch echt geen mini- tennis is.
  • je beheerst een forehand en backhand op lagere snelheid. Aan het net de punten maken is een uitdaging.

DelflandDivisie:

• je hebt les gehad en/of speelt meerdere potjes in de maand
  • je beheerst de basis slagen, ook aanvallend aan het net. Je speelt vlakke ballen en aanvallend aan het net. Zolang je geen supertalenten tegenover je hebt staan, lijkt het net alsof je er verstand van hebt ;-)
  • je hebt tactisch inzicht in het spel en maakt goed gebruik van het glas, alleen komt dit nog niet altijd uit de verf.

KeenenburgKampioenCompetitie:

• je hebt les gehad en/of speelt zeer regelmatig.
  • je beheerst een snelle forehand en backhand. Je kunt de bal goed plaatsen. Je speelt vlakke ballen en beheerst een aanvallende volley.
  • je hebt tactisch inzicht, zoekt de zwakke plek van de tegenstander en weet een rally echt op te bouwen.

Het toernooi vindt plaats van woensdagavond 21 augustus t/m zondag 25 augustus. We spelen de woensdag-, donderdag- en vrijdagavond, de gehele zaterdag en de zondagochtend en -middag.

We spelen uiteraard in tweetallen en op ieder niveau kun je inschrijven met een heren-, een dames- of een mixed team. Je kan slechts in 1 categorie inschrijven en mag 1 verhindering hebben.

Aangezien we in poules spelen, zal je waarschijnlijk minimaal 3 wedstrijden spelen en als je verder komt natuurlijk nog meer!

Lees voor de zekerheid ook het toernooireglement (zie bijlage) goed door, want daarin staat alle info die je nodig hebt.

We gaan er weer een gezellig en spannend toernooi van maken in Spaanse sfeer, met lekkere muziek en lekkere hapjes en drankjes, waarbij een welverdiend glaasje cava na je wedstrijden zeker niet zal ontbreken.

De kosten bedragen €15,- per persoon (incl. hapje en drankje na afloop)

Let op: De inschrijving start op 1 juli en sluit op 16 augustus en je kunt maximaal 1 verhindering opgeven.

Schrijf je HIER in.

De toernooicommissie bestaat uit: Aad Boks, Marcel Schungel, Marian Hoogendijk, Daniëlle de Roos en Lex Rutgers

Reglement padel 2024 poster club padel 2024