Padellessen op vrijdag voor leden en niet-leden

Na de herfstvakantie starten we met het verzorgen van padellessen bij LTC Keenenburg op vrijdag tussen 10 uur en 15 uur.

De lessen zullen worden gegeven door Alex Hardenberg en de cursus bestaat uit 5 lessen, waarin de verschillende technieken en spelsituaties zullen worden behandeld. Daarbij wordt het aanbod aangepast aan de padelervaring en ambities van de cursisten. De cursus is na afloop en in overleg met de trainer eventueel te verlengen met 5 nieuwe lessen.

Kosten voor de totale cursus voor leden zijn 350 euro (87,50 euro per persoon bij een groepje van 4). Voor niet-leden zijn de totale kosten 400 euro (100 euro per persoon bij een groepje van 4).

Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar Yoran op 0623713937. De lessen starten na de herfstvakantie per 27 oktober en inschrijven kan tot 20 oktober, dus wees er snel bij als je je padelskills graag wilt verbeteren.

Sportieve groet,
Alex en Yoran